Poetsrollen

Poetslap.nl is dé leverancier van poetsrollen voor de industrie. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment poetsdoeken en poetspapier op rol van o.a. Kimberly Clark en Tork.

 

Grootste assortiment poetsrollen

In de werkplaats, in een laboratorium, garage of fabriek: dagelijks wordt op vele plaatsen schoongemaakt. Waar hard gewerkt wordt, wordt vaak ook veel vies gemaakt. Op dit soort locaties, en vele andere, zijn poetsrollen onmisbaar. Poetsdoeken of poetspapier op rol in een dispenser op een goede locatie zorgt ervoor dat er efficiënt en hygiënisch gewerkt kan worden. Poetslap.nl heeft het grootste assortiment poetsrollen en dispensers. Voor elke toepassing kunt u de juiste rollen bestellen.

 

Tork: wiping, cleaning en polishing

Tork is wereldwijd één van de grootste fabrikanten van schoonmaakoplossingen. Valt er iets te vegen, drogen, reinigen of poetsen, dan heeft Tork een oplossing paraat. Tork heeft haar producten opgedeeld in drie categorieën: wiping, cleaning en polishing. Afhankelijk van uw toepassing kunt u zo eenvoudig de meest geschikte poetsrol vinden.

 

Wiping:
het afnemen en absorberen van gemorste vloeistoffen. Ook voor het poetsen van gereedschappen en materialen. Hiervoor wordt meestal papier gebruikt. 

 

Cleaning:
het verwijderen van vlekken en vuil van machines, materialen en andere oppervlakken. Hiervoor worden meestal nonwoven doeken gebruikt.

 

Polishing:
het oppoetsen van een glad oppervlak, evt. met behulp van een poetsmiddel. Ook hiervoor worden meestal nonwoven doeken gebruikt. 

 

Wypall poetsdoeken op rol

De industrie kan niet zonder poetsdoeken van Wypall. Als onderdeel van Kimberly Clark biedt Wypall een zeer breed assortiment poetsdoeken van diverse materialen en in diverse afmetingen. Voor eenmalig gebruik of herbruikbaar. 

 

Moeilijk kiezen? 

Elke unieke toepassing vraagt om een andere oplossing als het om schoonmaken gaat. Wanneer kiest u voor herbruikbaar materiaal en wanneer gaat u voor wegwerpdoeken? Kiest u voor papier of juist voor een zachte nonwoven doek? 

Om het u eenvoudiger te maken hebben wij zoveel mogelijk geprobeerd aan te geven per type rol in welke situaties deze het meest geschikt is. Twijfelt u toch? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.