Poetspapier

Poetspapier, poetsrollen. Zonder koker in doos of op rollen in diverse maten en kwaliteiten. De poetsrollen zijn er in mini, midi of grote industriematen. In 1-laags, 2-laags of 3-laags, in de kleuren wit of blauw. Naast de A merken zoals Tork en Kimberley Clark voeren wij ook een eigen lijn die een stuk voordeliger is. Zie hiervoor ook industriepapier.

Welk poetspapier of industriepapier kiest u?

De mini en midi rollen zijn uitermate geschikt voor keukens. De industrierollen zijn zeer geschikt voor het zwaardere werk zoals bijvoorbeeld zwaar vuil, olie en vetten. Poetspapier en industriepapier is geschikt voor eenmalig gebruik voor licht tot medium zware reiniging. Voor meermalig gebruikt kiest u voor de poetslappen uit textiel. Al het poetspapier en industriepapier is tevens sterk absorberend. 
 

Soorten poetspapier

Poetspapier is er in het wit en blauw. U kunt kiezen uit 1, 2 of 3-laags poetspapier. Dit bestaat uit recyclet papier of cellulose. (nieuw papier) Het poetspapier, ook hygiënepapier genoemd is er in een uitgebreid assortiment. Top merken zoals Tork en Kimberley-Clark. Daarnaast voeren wij een eigen lijn die prijstechnisch ver onder de A merken ligt. Nagenoeg ons hele assortiment ligt op voorraad zodat wij alles binnen 24 uur kunnen verzenden. 
 

Waar moet u nog meer op letten? 

De poetsrollen zijn leverbaar zonder koker in een doos (centerfeed, van binnenuit afgerold) of op rol in diverse maten en kwaliteiten. De lengte van poetsrollen varieert van 60 mtr tot wel 1000 mtr. Ook leveren wij de dispensers of vloerstandaarden voor elk verkrijgbare poetsrol.