Industriepapier

Industriepapier, industrierollen in diverse maten en kwaliteiten. De industrierollen zijn er in 1-laags, 2-laags of 3-laags. In de kleuren wit of blauw. Industriepapier word veelal gebruikt als handdoek papier en poetspapier of door de goede absorptie voor het opruimen van grotere hoeveelheden van vloeistoffen of olie.

Welk industriepapier kiest u?

De industrierollen zijn zeer geschikt voor het zwaardere werk zoals bijvoorbeeld zwaar vuil, olie en vetten. Poetspapier en industriepapier is geschikt voor eenmalig gebruik voor licht tot medium zware reiniging. Voor meermalig gebruikt kiest u voor de poetslappen uit textiel. Al het poetspapier en industriepapier is tevens sterk absorberend. 
 

Soorten industriepapier

Industriepapier is er in het wit en blauw. U kunt kiezen uit 1, 2 of 3-laags industriepapier. Dit bestaat uit recyclet papier of cellulose. (nieuw papier) Het industriepapier is er in een uitgebreid assortiment. Ons hele assortiment ligt op voorraad zodat wij alles binnen 24 uur kunnen verzenden. 
 

Waar moet u nog meer op letten? 

De industrierollen zijn leverbaar in diverse maten en kwaliteiten. De lengte van poetsrollen varieert van 190 mtr tot wel 1000 mtr. Ook leveren wij de dispensers en vloerstandaarden voor elk verkrijgbare industrierol.